Transport
Voorne-putten verhuur bezorgt op de door u gewenste locatie. Geef in uw offerte aanvraag altijd duidelijk het afleveradres aan, dan ontvangt u in uw bevestiging de transportkosten die wij voor het bezorgen en ophalen in rekening brengen. Wij leveren standaard op de begane grond, aan de voordeur. 

Extra wachttijd
De chauffeur zal daar laden en/of lossen waar hij met de wagen redelijkerwijs kan komen. Indien het laden/lossen langer duurt dan 15-30 minuten, dan wordt de tijd die langer duurt doorberekend, evenredig aan de tijd die het geduurd heeft.

Afhalen
U kunt uw gehuurde materialen ook bij ons ophalen in Hellevoetsluis. Wij zijn op werkdagen geopend van 09.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 12.00 uur.

Huurprijzen
Zo helder als we zijn in onze aanpak, zo helder zijn we ook in onze tarieven en huurvoorwaarden. De genoemde tarieven zijn de huurprijzen voor 3 dagen of een weekend. Afwijkende huurperiodes zijn uiteraard bespreekbaar. Alle tarieven zijn verder exclusief BTW, schoonmaakkosten en transport. Voor actuele prijzen verwijzen wij u graag naar onze webverhuurshop.

Op-en afbouw
Het op- en afbouwen van de inrichting van een tent of locatie, intern transport van het gehuurde materialen, of mensen achter de schermen, geen enkel probleem. Hiervoor rekenen wij wel een uurtarief.

Retour materialen

Controle
Wanneer de goederen in ons magazijn terug zijn, worden deze gecontroleerd en geteld. Deze telling is altijd bindend. Indien goederen niet schoon terug komen, zullen er schoonmaakkosten in rekening worden gebracht.

Manco’s
Bij breuk of vermiste goederen wordt de vervangingswaarde in rekening gebracht. Indien de vermiste goederen binnen 14 dagen worden terugbezorgd, worden deze goederen tegen de berekende prijs teruggenomen. Bij beschadiging moeten de reparatiekosten worden vergoed.

Verpakkingen
Alle materialen dienen weer in de juiste verpakkingskrat of rolcontainer verpakt te worden voor retour, zoals als het is aangeleverd moet het weer retour. Indien de chauffeur dit moet doen bij het retour halen rekenen we hiervoor een uurtarief, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Retour linnengoed
Het linnengoed dient altijd ongewassen retour gegeven te worden; als het nat is dient het te worden uitgehangen om weervorming te voorkomen. Brandgaatjes, kaarsvet, schimmel of andere vlekken die er niet uit gaan is schade.