Familiedag of jublieum

De complete organisatie bij 1 partij in handen

Een familiedag of jubileum organiseren voor uw bedrijf brengt vaak meer werk met zich mee dan u had voorzien. VP Verhuur kan uw evenement van A-Z verzorgen, volledig afgestemd op uw wensen. Samen creëren we een gastvrije omgeving, waardoor u zich kunt concentreren op de waardevolle momenten met uw (zakelijke) relaties en het vieren van mijlpalen. Bij VP Verhuur maken we elk evenement onvergetelijk. 

Bruiloft

Al ruim 100 bruiloften georganiseerd

Met oog voor detail en advies op maat zorgen wij ervoor dat uw bruiloft een betoverende gebeurtenis wordt. Ondertussen hebben wij met trots al meer dan honderd bruiloften mogen organiseren.
Gaat u ook trouwen en bent u op zoek naar een geschikte partij die heel veel werk uit handen neemt? Laat uw droombruiloft werkelijkheid worden met de expertise van onze medewerkers.

Uitvaart of condoleance

Verschillende tenten en materialen voor een mooi afscheid

Met begrip voor uw behoeften staat VP Verhuur klaar om u te assisteren bij het organiseren van een waardige uitvaart. Met zorgvuldig gekozen elementen en aangepaste faciliteiten ondersteunen wij u bij het creëren van een liefdevolle herinnering aan uw dierbare.

Voorne-Putten Verhuur & Events als totaal-leverancier

Bij Voorne-Putten Verhuur & Events vindt u alles wat u nodig heeft om van uw feest of evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Van professionele tenten tot een uitgebreid assortiment aan party- en evenementen materialen – wij hebben het allemaal.

Voor uw gemak bieden wij u de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen via onze contactpagina of webshop. 

Wellicht kunt u niet vinden wat u zoekt in de webshop of heeft u vragen over ons assortiment. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of langs te komen op onze locatie. Wij zijn geopend en telefonisch bereikbaar (0181-400012) van maandag t/m vrijdag van 08.30-16.00 uur en op zaterdag van 08.30-12.00 uur. Buiten deze tijden zijn wij 24/7 bereikbaar via email of Whatsapp

Video afspelen