Neem contact met ons op

Voor vragen of opmerkingen kunt u via onderstaand formulier contact met ons opnemen. Indien nodig zullen wij zo spoedig mogelijk een reactie terugsturen.

Contactformulier

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw telefoonnummer (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Maak een keuze (verplicht)

  Jouw bericht (verplicht)

  Ja, mijn persoonlijke gegevens mogen opgeslagen worden bij Voorne-Putten Events & Verhuur

  Vraag en antwoord

  Wij willen je zo snel mogelijk van dienst zijn en daarom vind je hieronder antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Schroom niet en neem contact met ons op.

   

  Zo helder als we zijn in onze aanpak, zo helder zijn we ook in onze tarieven en huurvoorwaarden. De genoemde tarieven zijn de huurprijzen voor 3 dagen of een weekend. Afwijkende huurperiodes zijn uiteraard bespreekbaar. Alle tarieven zijn verder exclusief BTW, schoonmaakkosten en transport. Voor actuele prijzen verwijzen wij u graag naar onze web-verhuurshop.

  Het is mogelijk om bestellingen vanaf €100,- excl. (m.u.v. koopartikelen en tenten) tegen meerprijs te laten bezorgen door Voorne-Putten Verhuur. Wij rekenen vaste tarieven voor adressen in de regio en hanteren een kilometerprijs van €1,- voor adressen buiten ons gebied. Afhalen van de gehuurde items mag ook zeker tijdens onze kantoortijden.

  Bij bestellingen onder de €100,- exclusief btw is de transport en het tarief dat daarbij hoort op aanvraag.

  Het kan altijd gebeuren dat een feest of evenement door omstandigheden niet doorgaat. Laat het ons tijdig weten voor een kosteloze afwikkeling. In geval van een late annulering zijn wij genoodzaakt te kijken naar de reeds gemaakte kosten en indien die er zijn verwijzen wij je naar onze algemene voorwaarden. Maar laten we er samen voor zorgen dat het leuk blijft!

  Last-minute spullen nodig? Geen probleem. Het kan alleen zijn dat wij niet meer in staat zijn de materialen te bezorgen. Wil je dus spullen ophalen dan kun je altijd bij ons terecht en wij hebben vrijwel altijd wel een passende oplossing. Toch bezorgd hebben? Bel even om te checken of dat nog mogelijk is.

  Onze jarenlange ervaring houden we natuurlijk niet voor ons zelf. Heb je dus vragen over de benodigde materialen voor jouw gezelschap, de vierkante meters overkapping of tent die je nodig hebt of hoeveel dranken je in huis moet hebben? Wij helpen je graag! Bel daarvoor even met een van onze collega’s.

  Biertaps leveren wij altijd met koolzuur (tegen meerprijs) tenzij anders wordt aangegeven, Bieren kunnen wij ook meeleveren. Kijk daarvoor eens in ons assortiment.

  Onze loods staat aan de Nijverheidsweg 8 in Hellevoetsluis (naast het BP-tankstation). Kom gerust eens langs om te kijken naar de materialen uit ons assortiment. Wij hebben alles in eigen beheer dus je krijgt echt een beeld en gevoel bij de spullen die je wilt huren.

  Adres

  Voorne-Putten Events & Verhuur
  Nijverheidsweg 8
  3225 LL Hellevoetsluis

  Contactgegevens

  Telefoon: 0181- 400012
  Email: info@vpverhuur.nl