Via WhatsApp

Via e-mail

Telefonisch

Adresgegevens
Kantoor

(Voorzijde pand)
VP Verhuur BV
Nijverheidsweg 8
3225 LL Hellevoetsluis

Magazijn

(Achterzijde pand)
Kickers Bloem
U rijdt vanaf het kanaal naar de rotonde.
Sla op de rotonde linksaf.
Neem de eerst volgende weer links.
Aan uw linkerzijde zit onze loods (rode overheaddeuren) 

Onze gegevens
Contact met ons opnemen
Bedrijfsgegevens & documenten

KVK nr: 72544058
BTW nr: NL859147381
NL89 INGB 0718011236
Algemene huurvoorwaarden
Privacy & cookies

Vraag en antwoord

Zo helder als we zijn in onze aanpak, zo helder zijn we ook in onze tarieven en huurvoorwaarden. De genoemde tarieven zijn de huurprijzen voor 3 dagen of een weekend. Afwijkende huurperiodes zijn uiteraard bespreekbaar. Alle tarieven zijn verder exclusief BTW, schoonmaakkosten en transport. Voor actuele prijzen verwijzen wij u graag naar onze web-verhuurshop.

Het is mogelijk om bestellingen vanaf €100,- excl. (m.u.v. koopartikelen en tenten) tegen meerprijs te laten bezorgen door Voorne-Putten Verhuur. Wij rekenen vaste tarieven voor adressen in de regio en hanteren een kilometerprijs van €1,- voor adressen buiten ons gebied. Afhalen van de gehuurde items mag ook zeker tijdens onze kantoortijden.

Bij bestellingen onder de €100,- exclusief btw is de transport en het tarief dat daarbij hoort op aanvraag.

Het kan altijd gebeuren dat een feest of evenement door omstandigheden niet doorgaat. Laat het ons tijdig weten voor een kosteloze afwikkeling. In geval van een late annulering zijn wij genoodzaakt te kijken naar de reeds gemaakte kosten en indien die er zijn verwijzen wij je naar onze algemene voorwaarden. Maar laten we er samen voor zorgen dat het leuk blijft!

Last-minute spullen nodig? Geen probleem. Het kan alleen zijn dat wij niet meer in staat zijn de materialen te bezorgen. Wil je dus spullen ophalen dan kun je altijd bij ons terecht en wij hebben vrijwel altijd wel een passende oplossing. Toch bezorgd hebben? Bel even om te checken of dat nog mogelijk is.

Onze jarenlange ervaring houden we natuurlijk niet voor ons zelf. Heb je dus vragen over de benodigde materialen voor jouw gezelschap, de vierkante meters overkapping of tent die je nodig hebt of hoeveel dranken je in huis moet hebben? Wij helpen je graag! Bel daarvoor even met een van onze collega’s. 

Biertaps leveren wij altijd met koolzuur (tegen meerprijs) tenzij anders wordt aangegeven, Bieren kunnen wij ook meeleveren. Kijk daarvoor eens in ons assortiment. 

Onze loods staat aan de Nijverheidsweg 8 in Hellevoetsluis (naast het BP-tankstation). Kom gerust eens langs om te kijken naar de materialen uit ons assortiment. Wij hebben alles in eigen beheer dus je krijgt echt een beeld en gevoel bij de spullen die je wilt huren.