[rev_slider_vc alias=”homepage”]

Welkom op de website van Voorne Putten verhuur!

Wij verhuren bijna alles voor uw feest of evenement. Van attracties tot tenten & een groot aanbod partymaterialen. Op werkdagen zijn wij geopend & telefonisch te bereiken van 9.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 12.00 uur, per mail 24 uur bereikbaar!

Het is ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen op onze contactpagina, of direct over te gaan tot het bestellen van uw artikelen in onze webshop. Kunt u iets niet vinden op onze website, neem dan contact op.

Wij maken het organiseren van uw feest, een waar feest. Niets is ons te gek!

16 tot en met 17 juni 2017
Spijkenisse Live!

Tenten

Partytenten

Specialist in pagode tenten, walkways, luxe tenthallen, partytenten, set-up tenten, aluhal, entreetent en feesttenten.
Voor ieder feest is er wel een tent. Ook voor een doorwerktent, werktent, lastent, montagetent werktenten op maat bent u bij ons op het juiste adres.

Partyverhuur

Partyverhuur

Wij bieden een up-to-date assortiment met nieuwe trends en alle traditionele verhuur artikelen. Statafels, tafels, krukken, bar materialen, luxe stoelen, linnen, verlichting, podium, servies, koffiematerialen, springkussens, koffie en theebenodigdheden,en nog veel meer…

Attractieverhuur

Van A tot Z Feestplanning

Op zoek naar de geschikte attractie voor uw evenement? Of het nu gaat om een springkussen, een survivalbaan. BIJ VOORNE PUTTEN VERHUUR vindt u het allemaal! Door ons grote assortiment in attractieverhuur hebben we altijd wel iets voor u.

Van A-Z feestplanning

Van A tot Z Feestplanning

Een festiviteit organiseren is een hele klus en er komt altijd meer bij kijken dan u had voorzien. Wij kunnen u feest van A tot Z regelen en de hele zorg voor u uit handen nemen. Voorne Putten Verhuur & Events maakt van het organiseren van uw feest, een waar feest.

Gratis bezorgen! Vanaf €200 ex BTW

Binnen Voorne-Putten en met uitzondering op toiletten, drank en grote materialen

Recent nieuws